Rüyada gül suyu almak

Rüyada gül suyu almak kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, arzuların gerçekleşeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine delalettir.

Rüyada gül suyu almak gördüyseniz:

  • Toplumsal itibar çabası içersinde olabilirsiniz.

Rüyada gül suyu koklamak makbul olandan vazgeçmeyeceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gül suyu dağıtmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su içinde gül görmek insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne gül suyu sürmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada gül suyuyla yıkanmak kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına delalet eder.

Rüyada gül suyu istemek yeni yollara girileceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine işarettir.

Rüyada gül suyuyla abdest almak ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada gülü suya koymak ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments