Rüyada güvenlikçi olmak

Rüyada güvenlikçi olmak bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, başarılarının eksilmeyeceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, mutluluğu yakalayacağına, sahip olduğu nimetin artacağına rivayet eder.

Rüyada güvenlikçi olmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada güvenlik kıyafeti giymek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kendini güvenlik görevlisi olarak görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada güvenlik görevlisinden kaçmak huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada özel güvenlik olmak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine tabir olunur.

Rüyada güvenlik görevlisi görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine yorulur.

Rüyada güvenlik kamerası görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini güvenlik görevlisi görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada özel güvenlik görmek terslik yaşayacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments