Rüyada hamur görmek

Rüyada hamur görmek atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, tövbe edeceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına inanılır.

Rüyada hamur gördüyseniz:

  • Bazı konuları iddialı veya açıkça dile getirmeniz tartışmalara neden olabilir veya sizi garip bir durumda bırakabilir.

Rüyada hamurlu tatlı yemek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada hamur ve yağ görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada saça hamur sürmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine alamet eder.

Rüyada hamurdan poğaça yapmak o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına delalet eder.

Rüyada şeker hamuru görmek üzüntülü bir döneme girileceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına tabir olunur.

Rüyada hamur açmak ve yemek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine yorulur.

Rüyada başkasının hamur açtığını görmek ekmeğinin çoğalacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamurdan ekmek yapmak sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments