Rüyada harabe görmek

Rüyada harabe görmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, üzücü haberler alacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada harabe gördüyseniz:

  • Her olaya duygularınızla katılabilirsiniz.

Rüyada eski bir harabe görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine tabir olunur.

Rüyada harabe bi ev görmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, hayaller kurulacağına alamet eder.

Rüyada harabe ev görmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yeni bir haneye sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evini harabe görmek mevki kazanacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına rivayet eder.

Rüyada harabe evi temizlemek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada harabe köy görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına rivayet eder.

Rüyada yıkık harabe görmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada işyerini harabe görmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments