Rüyada içilmemiş sigara görmek

Rüyada içilmemiş sigara görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada içilmemiş sigara gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerden gelen iyilik ya da desteklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölmüş birini sigara içerken görmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını sigara içerken görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek çok güzel günler göreceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir yakınını sigara içerken görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada babayı sigara içerken görmek borcunun da hafifleyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın sigara içtiğini görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigara içmeyen birini sigara içerken görmek maddi durumun düzeleceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigara içmemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments