Rüyada iki gözlük takmak

Rüyada iki gözlük takmak hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, az çalışarak çok gezeceğine, fakir çocukları giydireceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada iki gözlük takmak gördüyseniz:

  • Ani ödemeler, borç alacak meseleleri veya sağlıkla ilgili konular söz konusu olabilir.

Rüyada mavi gözlük takmak eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, sabırlı olmak ve allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah gözlük takmak bir anda yükseleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlüğü ters takmak işinde başarılı olacağına, insanların yolunu aydınlatacağına inanılır.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü takmak septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gözlük takmak yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlük alıp takmak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada gece güneş gözlüğü takmak elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments