Rüyada imamlık etmek

Rüyada imamlık etmek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, kısmetinin açılacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada imamlık etmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz tehlikeli sularda seyrediyor.

Rüyada kabe imamıyla namaz kılmak tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada genç imam görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada imamla evlendiğini görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada imamla namaz kılmak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada imam rabbaniyi görmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına işaret eder.

Rüyada imam mehdiyi görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalettir.

Rüyada imam nikahının kıyıldığını görmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, destek göreceğine delalettir.

Rüyada imam rabbani görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments