Rüyada arkadaş öpmek

Rüyada arkadaş öpmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada arkadaş öpmek gördüyseniz:

  • Hissi güçlükler ile mucadele etmek zorunda kalabilirsiniz yani bazı olaylara karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek koyu muhabbette kalacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşı öpmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını yanağından öpmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşını öpmek daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşını öpmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada okul arkadaşını öpmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının elini öpmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada yakın erkek arkadaşını öpmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments