Rüyada kabede görmek

Rüyada kabede görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada kabede gördüyseniz:

  • başlatmanız mümkündür.

Rüyada telefonu yüzüne kapatmak yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, spora başlayacağına inanılır.

Rüyada bulaşık kap görmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzaktan kabeyi görmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına delalettir.

Rüyada perdeleri kapatmak iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabede tavaf ettiğini görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, tutulan yolun isabetli olacağına tabir olunur.

Rüyada babanın kabrini görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabenin ilk halini görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada borç kapatmak yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments