Rüyada kafasında taş görmek

Rüyada kafasında taş görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafasında taş gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmayın.

Rüyada kafasına taş gelmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafaya taş düştüğünü görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına tabir olunur.

Rüyada kafada taş görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada kafasına taş atıldığını görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada kafasına taş geldiğini görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalettir.

Rüyada birinin kafasını taşla ezmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına delalet eder.

Rüyada kafasına taş yemek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına yorulur.

Rüyada taşla kafa ezmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments