Rüyada arkadaşından sigara almak

Rüyada arkadaşından sigara almak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşından sigara almak gördüyseniz:

  • Belli planların, anlaşmaların ya da düzenlemelerin nasıl yoluna sokulabileceği üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Rüyada bir arkadaşının sigara içtiğini görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşla sigara içmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sigara içmek karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarla sigara içmek önemli işler yapacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını sigara içerken görmek büyük işlere imza atacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşına sigara vermek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşına sigara almak başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşı sigara içerken görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments