Rüyada kalın yılan görmek

Rüyada kalın yılan görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına tabir olunur.

Rüyada kalın yılan gördüyseniz:

  • İşiniz bir kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Rüyada siyah kalın yılan görmek özgüveninde artış yaşanacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa işarettir.

Rüyada büyük kalın yılan görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, büyük başarılara kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalın yeşil yılan görmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, borçların kısa sürede kapanacağına rivayet eder.

Rüyada çok kalın yılan görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına delalet eder.

Rüyada büyük ve kalın yılan görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada kalın yılanlar görmek ana baba dualarının alınacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine alamet etmektedir.

Rüyada kalın sarı yılan görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, haneye dertlerin gireceğine  yorulmaktadır.

Rüyada kalın büyük yılan görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments