Rüyada kanatla uçmak

Rüyada kanatla uçmak sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, kötü haberler alacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kanatla uçmak gördüyseniz:

  • Israrlar soncunda bir toplantıya iştirak etmeniz gerekebilir.

Rüyada kanat çırparak uçmak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kanatlı atla uçmak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanatlanıp uçmak çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kanat takıp uçmak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanatlarıyla uçmak borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Rüyada kanat çırpıp uçmak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanatlarla uçmak her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına delalettir.

Rüyada uçak kanadında uçmak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments