Rüyada kapı eşiği görmek

Rüyada kapı eşiği görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapı eşiği gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor durumlar veya dalgalı hareketler içinde olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kapı eşiğinde oturmak istek ve arzularının gerçekleşeceğine, oldukça uzun bir yolculuğa rivayet eder.

Rüyada kapı eşikliği görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada kapı eşiğinde namaz kılmak parasının ve malının artacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı eşiğinde yılan görmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı eşiği silmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine tabir olunur.

Rüyada kapı eşiğini temizlemek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada kapı eşiğinde yatmak hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine yorulur.

Rüyada kapı eşiği yapmak borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments