Rüyada kaplumbağanın görmek

Rüyada kaplumbağanın görmek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, pişmanlığa, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağanın gördüyseniz:

  • Yakın çevreden bir kadın önemli bir haber verebilir.

Rüyada pembe kaplumbağa görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına inanılır.

Rüyada kaplumbağanın kovaladığını görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kaplumbağa görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada su kaplumbağası öldürmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın yüzdüğünü görmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kaplumbağa görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine alamet eder.

Rüyada yüzen kaplumbağa görmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kaplumbağa yıkamak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments