Rüyada kar yağdığını görmek

Rüyada kar yağdığını görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kar yağdığını gördüyseniz:

  • Hava şartlarına göre gereken tedbirleri almanız, oluşabilecek herhangi bir kalıcı rahatsızlıği önleyebilir.

Rüyada yoğun kar yağdığını görmek çok kolay bir hayatı olacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına delalettir.

Rüyada her yere kar yağdığını görmek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta kar yağdığını görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada kışın kar yağdığını görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine inanılır.

Rüyada bahçeye kar yağdığını görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına delalettir.

Rüyada karla karışık yağmur yağdığını görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ince ince kar yağdığını görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine yorulur.

Rüyada üstüne kar yağdığını görmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments