Rüyada kara kedi görmek

Rüyada kara kedi görmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, yersiz yere suçlanacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara kedi gördüyseniz:

  • Sizi gerçeği görmekten alıkoyan dumanı uzaklaştırırsanız çözümler bulabilirsiniz.

Rüyada evinde kara kedi görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kara ve beyaz kedi görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına yorulur.

Rüyada kara kedi taşlamak gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına inanılır.

Rüyada kara kediden korkmak büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına işaret eder.

Rüyada konuşan kara kedi görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, herkesi doğru yola çağıracağına tabir olunur.

Rüyada çok kara kedi görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki kara kedi görmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü kara kedi görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments