Rüyada karanfil almak

Rüyada karanfil almak bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, iş hayatında terfi alınacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına tabir olunur.

Rüyada karanfil almak gördüyseniz:

  • Belli alanda kilitli kalmamak için ekstra gayret göstermeniz gerekse de, her şey bittiğinde buna değdiğini fark edeceksiniz.

Rüyada karanfil çiçeği görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine alamet eder.

Rüyada kurutulmuş karanfil görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanfil yemek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine delalettir.

Rüyada karanfil çiğnemek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada birinden karanfil almak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz karanfil görmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada karanfil görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine işaret eder.

Rüyada karanfil vermek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments