Rüyada karga görmek

Rüyada karga görmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, yolunun açılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada karga gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin, yetenekleriniz üzerine her türlü bahse girebilirsiniz.

Rüyada kafeste karga görmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde karga görmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına inanılır.

Rüyada karga tarafından kovalanmak yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada karga olup uçmak bazı iş birlikleri yapacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına işarettir.

Rüyada eve giren karga görmek iş hayatının düzeleceğine, gelir kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada siyah karga öldürmek kötü sözler duyulacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah karga görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına işarettir.

Rüyada karga vurduğunu görmek doktordan doktora koşturacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments