Rüyada karga olmak

Rüyada karga olmak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada karga olmak gördüyseniz:

  • İşleri biraz oluruna bırakmaya ne dersiniz.

Rüyada bir sürü karga görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada kargayı uçarken görmek istediği başarıya kavuşacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına alamet eder.

Rüyada karga ölüsü görmek işlerinin çok iyi gideceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kargayı evden kovmak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına yorulmaktadır.

Rüyada karga kovalamak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına delalettir.

Rüyada kargaların öldüğünü görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına tabir olunur.

Rüyada kedi karga görmek başarıları ile konuşulacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına işarettir.

Rüyada karga tarafından ısırılmak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments