Rüyada karısının görmek

Rüyada karısının görmek rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada karısının gördüyseniz:

  • Uzun süreli bir soruna veya konuya diğerlerinin farklı açılardan bakmaları, onları onaylamanızı gerektirmiyor.

Rüyada karısının hamile olduğunu öğrenmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada karısına sinirlenmek rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada karısıyla tartışmak çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakanla karısını görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karısının terk ettiğini görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karısının bacağını görmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya yorulur.

Rüyada karısından ayrılmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada karısını başı açık görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments