Rüyada kavga ve silah görmek

Rüyada kavga ve silah görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, yaşamına bakacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, onlara doyasıya sarılacağına delalettir.

Rüyada kavga ve silah gördüyseniz:

  • Belli planlarınızın, anlaşmalarınızın veya düzenlemelerin hatalarının ayıklanıp tekrar şekillendirilmesi gerekiyor.

Rüyada silahlı biriyle kavga etmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, korkularının üzerine gideceğine tabir olunur.

Rüyada silahlı kavga etmek de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kavga silah görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahlı kavga görmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına işaret eder.

Rüyada silah ve kavga görmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, allah’ın sevgili kullarından olduğuna alamet etmektedir.

Rüyada silah kavga görmek huzurunun da yerine geleceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine delalet eder.

Rüyada silahla kavga görmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla kavga etmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments