Rüyada kedi boku görmek

Rüyada kedi boku görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yanlış seçimler yapacağına tabir olunur.

Rüyada kedi boku gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz varsa biraz daha sabırlı olun.

Rüyada kedi bokunu görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, fakir çocukları giydireceğine delalet eder.

Rüyada kedi bokuna basmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına alamet eder.

Rüyada kedi boku yemek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalettir.

Rüyada kedinin boğulduğunu görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğulan kediyi kurtarmak kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada boğulan kedi görmek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin suda boğulduğunu görmek şükür içinde bir hayat süreceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediyi boğulmaktan kurtarmak özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments