Rüyada kedi ve su görmek

Rüyada kedi ve su görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi ve su gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir değiştirebilir veya farklı yönde ilerlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada kediye su atmak çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine inanılır.

Rüyada kediyi suya atmak yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediyi su içerken görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine yorulur.

Rüyada suyun içinde kedi görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru kediye su vermek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada kediye su verdiğini görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine alamet eder.

Rüyada su içen kedi görmek dileklerin kabul olacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedilere su vermek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments