Rüyada kediyi kovalamak

Rüyada kediyi kovalamak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, yokluk içine gireceğine alamet eder.

Rüyada kediyi kovalamak gördüyseniz:

  • Duyduklarınıza hiç şaşırmayacaksınız.

Rüyada eve giren kedileri kovalamak mutluluğunun her geçen gün artacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işaret eder.

Rüyada eve giren kediyi kovalamak her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara kediyi kovalamak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi kovalamak daha sık bir araya geleceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına delalettir.

Rüyada evden kedi kovaladığını görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hem ün sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde kedi kovaladığını görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kediyi kovalamak dost ve akrabaların şaşırtılacağına, onunla yeniden kavuşacağına inanılır.

Rüyada kediyi kovaladığını görmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments