Rüyada kel olmak

Rüyada kel olmak gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, hasretlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kel olmak gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü kadar kolay olmayabilir.

Rüyada kel görünmek sırların ortaya çıkmasına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşını kel görmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına yorulur.

Rüyada kafanı kel görmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada kel cüce görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, belalara denk gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilini kel görmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine delalet eder.

Rüyada kel kadın görmek doğru yatırımlar yapacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada kel tavuk görmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını kel kestirmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments