Rüyada kendi amirini görmek

Rüyada kendi amirini görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, sorunların son bulacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi amirini gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Rüyada eski amir görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına işaret eder.

Rüyada amir olmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada emniyet amiri olmak atılan adımların zarar getireceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine işarettir.

Rüyada kadın amir görmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada müdür amir görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine rivayet etmektedir.

Rüyada daire amirini görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada üst amirini görmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kısmetlerin çoğalacağına delalettir.

Rüyada amirle konuşmak sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments