Rüyada kendi belini görmek

Rüyada kendi belini görmek daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, bolluk içinde yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada kendi belini gördüyseniz:

  • Sabrınızı kaybedebilirsiniz.

Rüyada beline kuşak bağlamak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarının beline kadar uzadığını görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beli bükülmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına yorulur.

Rüyada belinde bıçak taşımak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada belinden iğne olmak çok rahat bir hayat süreceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada belinde kıl görmek sağlık sorunlarının artacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin beline sarılmak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının belinde silah görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, karasızlık yaşayacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments