Rüyada kendi cenaze namazını görmek

Rüyada kendi cenaze namazını görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, toparlanacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına işaret eder.

Rüyada kendi cenaze namazını gördüyseniz:

  • Çıkabilecek minik sorunlara da aklınızı kullanarak çabucak çare bulabileceksiniz.

Rüyada cenaze namazı kılmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine işarettir.

Rüyada cenaze namaz kılmak kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cenaze namazı kılanları görmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine yorulur.

Rüyada cenaze namazını kıldığını görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada cenaze namazı kıldırmak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cenaze namazı kılarken görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cenaze namazına gitmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada cenaze namazına katılmak keyfin ve geçimin kalmayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments