Rüyada kendi ciğerini görmek

Rüyada kendi ciğerini görmek büyük bir özgüven kazanacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, kazancının da azalacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, maddi güç sahibi olacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi ciğerini gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz herşeyden önce bir anlaşmazlığı halletmek zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada ciğer kebabı yemek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, bol rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş ciğer yediğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına delalet eder.

Rüyada ciğer eti görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına yorulur.

Rüyada ciğer kavurduğunu görmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavrulmuş ciğer yemek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada koyun ciğeri görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada et ve ciğer görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine yorulur.

Rüyada ciğer dürümü yemek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments