Rüyada kendi gözlüğünün kırıldığını görmek

Rüyada kendi gözlüğünün kırıldığını görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi gözlüğünün kırıldığını gördüyseniz:

  • Kendinize güvenebilmeniz zordur.

Rüyada güneş gözlüğü kırılmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çevreye karşı itibarın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü kırıldığını görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına tabir olunur.

Rüyada gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, zorlukların giderileceğine alamet eder.

Rüyada gözlüğünün kırılmasını görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada güneş gözlüğünün kırıldığını görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada gözlük kırıldığını görmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırılan gözlük görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına işaret eder.

Rüyada gözlük camının kırılması görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments