Rüyada kendi işini görmek

Rüyada kendi işini görmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, çok başarılı olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada kendi işini gördüyseniz:

  • Belli bir konuya kendini adamış bazı kişiler olsa bile, siz elinizden gelenin en iyisini ortaya koyarak kendi planlarınızı yapıp hızla ilerlemelisiniz.

Rüyada işyerinin yıkılmasını görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada işyerini karanlık görmek kötü günler yaşanacağına, geçim kaygısı duymayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini işerken görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada iş için imza atmak rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine işarettir.

Rüyada başkasını işerken görmek ruhunun dinleneceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işyerindeki amirini görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada yeni bir iş yerine taşınmak bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada işe gitmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, düşmanlarını bile affedeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments