Rüyada kendi kemiğini görmek

Rüyada kendi kemiğini görmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi kemiğini gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmeniz ya da sizden bekleneni yapmanız gerekiyor.

Rüyada köpek kemiği görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada etin kemikten ayrıldığını görmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine delalet eder.

Rüyada çürük kemik görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına işarettir.

Rüyada ölünün kemikleri görmek ömrünün uzun olacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kemiklerinin kırıldığını görmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine delalettir.

Rüyada kendi kemiklerini görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dana kemiği görmek programların ve projelerin tutmayacağına, kazancının eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada kemikli et yemeği görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Salihegulbahar

Rüyamda kendi hastalıklı ömür kemigimi hızla çıkardım ve baktım rengi biraz koyuydu olarak gordum