Rüyada kendi kocasını görmek

Rüyada kendi kocasını görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada kendi kocasını gördüyseniz:

  • Gayretleriniz karşılıksız kalmayacak.

Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada kocasını sevmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kocanızı görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocayla boşanmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada koca görmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocanın eski eşini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını sevgilisiyle görmek saygınlığının da artacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını askere giderken görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments