Rüyada kendi külotunu görmek

Rüyada kendi külotunu görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi külotunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle sevdiğiniz şeylere zaman ayırın.

Rüyada külotunu çıkarmak kendisiyle de gururlanacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada külot çıkarmak işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada külot yakmak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, kalabalıktan uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah külot almak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada ince külotlu çorap giymek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına delalettir.

Rüyada külot asmak yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına delalettir.

Rüyada yırtık külotlu çorap görmek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı külot almak ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments