Rüyada kendi makatını görmek

Rüyada kendi makatını görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına inanılır.

Rüyada kendi makatını gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması gereken şeyler olabilir.

Rüyada makat görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına işarettir.

Rüyada kocasının makatını görmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet eder.

Rüyada makatta kan görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada makattan solucan çıktığını görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada makata parmak sokmak parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada makatta kıl görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada erkek makatı görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada birinin makatını görmek rahmete vesile olacak gelişmelere, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments