Rüyada kendi müdürünü görmek

Rüyada kendi müdürünü görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kendi müdürünü gördüyseniz:

  • Bazı sorular sormanız durumunda istemediğiniz cevaplar alabilirsiniz.

Rüyada müdür tarafından azarlanmak gelirinin de garanti altında olacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada müdürünü hasta görmek işini en iyi şekilde yapacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada müdür olarak atanmak hayal kırıklığı yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada işyerinde müdür görmek kudret ve destek olacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine işarettir.

Rüyada genel müdürü görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, verimin kaçacağına işaret eder.

Rüyada çalıştığı yerin müdürünü görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına yorulur.

Rüyada emniyet müdürlüğü görmek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine inanılır.

Rüyada müdürün elini öpmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments