Rüyada kendi organını görmek

Rüyada kendi organını görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, rütbesinin yükseleceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına işaret eder.

Rüyada kendi organını gördüyseniz:

  • Belli bir yoldan gitmek için kimseye söz vermemelisiniz.

Rüyada erkeğin üreme organını görmek rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına tabir olunur.

Rüyada insan organı görmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada erkek organını kıllı görmek düzenli bir işe kavuşulacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada çift organ görmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına inanılır.

Rüyada insan iç organı görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, manevi rahatlamaya erileceğine rivayet eder.

Rüyada iç organları dışarıda görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına alamet eder.

Rüyada iç organlarının aldığını görmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin organını görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments