Rüyada kendi parmağında yüzük görmek

Rüyada kendi parmağında yüzük görmek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, kötü yönde hareket edeceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına yorulur.

Rüyada kendi parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Kendinizi sınırlamamalı, gücünüzün yettiği yere kadar devam etmelisiniz.

Rüyada parmaklarda yüzükler görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın parmağında yüzük görmek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağından yüzük çıkarmak başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük parmağının kesildiğini görmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, sorunlarını bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağımda yüzük görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağına nişan yüzüğü takmak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, saygı göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüğü parmağından çıkarmak strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, azalacağına alamet eder.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments