Rüyada kendi parmağını ısırmak

Rüyada kendi parmağını ısırmak geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi parmağını ısırmak gördüyseniz:

  • Takviminiz dolu olmasına rağmen cazip teklifleri geri çevirmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada birinin parmaklarını ısırmak arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeytanın parmağını ısırmak çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine inanılır.

Rüyada başkasının parmağını ısırmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada balığın parmağını ısırdığını görmek rakiplerini mağlup edeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine tabir olunur.

Rüyada farenin parmağını ısırdığını görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin parmağını ısırdığını görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, eşlerin boşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmağını ısırmak rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına inanılır.

Rüyada birinin parmağını ısırmak her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments