Rüyada kendi silahıyla vurulmak

Rüyada kendi silahıyla vurulmak sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, namaz kılacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada kendi silahıyla vurulmak gördüyseniz:

  • Bırakın her şey akışında yolunu bulsun.

Rüyada oyuncak silahla vurulmak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada bir adamın silahla vurulduğunu görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına alamet eder.

Rüyada kocanın silahla vurulduğunu görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine delalettir.

Rüyada kafadan silahla vurulmak üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, atılan adımların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendinin silahla vurulduğunu görmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtından silahla vurulmak adının tüm dünyaya yayılacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurusıkı silahla vurulmak sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağından silahla vurulduğunu görmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments