Rüyada kendi yeğenini görmek

Rüyada kendi yeğenini görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi yeğenini gördüyseniz:

  • Belli konuları şimdiden dile getirmemekte veya fikirleri paylaşmamakta fayda var.

Rüyada yeğeni görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine yorulur.

Rüyada yeğen dövmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada yeğenlerimi görmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, büyük takdir toplanacağına yorulur.

Rüyada bebek yeğenini görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada yeğeninin sünnet olduğunu görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada erkek yeğen görmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeğeninin kaçırıldığını görmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada yeğenle kavga etmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments