Rüyada kendi yüzünü beyaz görmek

Rüyada kendi yüzünü beyaz görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, takdir edileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, allah’ın izni ile rahata ereceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına işaret eder.

Rüyada kendi yüzünü beyaz gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerin düşüncelerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Rüyada yüze beyaz krem sürmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yüzlü insan görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü beyaz görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünü beyaz görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalettir.

Rüyada başkasının yüzünü beyaz görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz yüzlü bebek görmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde beyazlık görmek kız çocuğunun olacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına delalettir.

Rüyada yüzünde beyaz lekeler görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments