Rüyada kendi yüzünü çok güzel görmek

Rüyada kendi yüzünü çok güzel görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü çok güzel gördüyseniz:

  • Belli bir atak yapmak üzeresiniz.

Rüyada güzel yüzlü bebek görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine işarettir.

Rüyada birinin yüzünü güzel görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine inanılır.

Rüyada yüzünün güzelleştiğini görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine yorulur.

Rüyada birinin yüzünün güzelleştiğini görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel yüzlü erkek görmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına delalettir.

Rüyada aynada kendi yüzünü güzel görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzün güzelleştiğini görmek tüm dileklerin tutacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Rüyada kendini güzel yüzlü görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments