Rüyada kendi yüzünü güzel görmek

Rüyada kendi yüzünü güzel görmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü güzel gördüyseniz:

  • Duygusal davranmanız ya da ortaya çıkan duygular nedeniyle garip bir durumda kalabilirsiniz.

Rüyada aynada yüzünü güzel görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada ölünün yüzünü güzel görmek maddi kayıpların sona ereceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına işarettir.

Rüyada güzel bir yüz görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına işarettir.

Rüyada güzel yüzlü erkek görmek sıkıntılarına ortak olacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok güzel yüz görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına yorulur.

Rüyada yüzünü cok güzel görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına yorulur.

Rüyada yüzün güzelleştiğini görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel yüzlü bebek görmek hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments