Rüyada kendi yüzünü sivilceli görmek

Rüyada kendi yüzünü sivilceli görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, herkesten ileriye gideceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine işarettir.

Rüyada kendi yüzünü sivilceli gördüyseniz:

  • Nasıl olsa her şeyi yoluna koyarım diyerek umursamaz bir yapının size hakim olmasına izin veriyorsunuz.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde çok sivilce görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzü sivilceli görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünde sivilceler çıktığını görmek kendine geleceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına inanılır.

Rüyada başkasının yüzünü sivilceli görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde sivilce patlatmak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünde sivilce görmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde çok sayıda sivilce görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments