Rüyada kendi yüzünü siyah görmek

Rüyada kendi yüzünü siyah görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, zenginleşeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada kendi yüzünü siyah gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmalısınız.

Rüyada ölünün yüzünü siyah görmek rızkın gittikçe azalacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde siyah nokta sıkmak girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah yüzlü insan görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü siyah bebek görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bir yüz görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne siyah boya görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada yüzünün siyah olduğunu görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, kendisini çaresiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzündeki siyah noktaları sıkmak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments