Rüyada kendinde büyü olduğunu görmek

Rüyada kendinde büyü olduğunu görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına, tamamlanmadan kalacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendinde büyü olduğunu gördüyseniz:

  • Evden yapılan çalışmalar ya da çevrenizi konforlu veya kullanışlı hale getirmeniz olumlu sonuçları beraberinde getirebilir.

Rüyada birine büyü yapıldığını görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işaret eder.

Rüyada büyü ve büyücü görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada büyümüş birinin küçüklüğünü görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına rivayet eder.

Rüyada eve büyü yapıldığını görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine işarettir.

Rüyada büyü yapılmasını görmek işveren pozisyonuna geleceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyü yapanları görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada büyü cin görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyü yapan kişi görmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments