Rüyada kendine silah sıkmak

Rüyada kendine silah sıkmak kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, işlerinde başarılı olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet eder.

Rüyada kendine silah sıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı şansınızı sorgulayabilir veya belli girişimlerde bulunmanın doğru olup olmayacağına kafa yorabilirsiniz.

Rüyada karşılıklı silah sıkmak küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada polise silah sıkmak kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına işaret eder.

Rüyada yılana silah sıkmak kime danışacağını bilemez olacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada boş silah sıkmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine yorulur.

Rüyada kendi kafana silah sıkmak isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada eve silah sıkmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine inanılır.

Rüyada silahla kafasına sıkmak uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına tabir olunur.

Rüyada kendi kafasına silah sıkmak sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments