Rüyada kendine tükürdüğünü görmek

Rüyada kendine tükürdüğünü görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, onu yalnız bırakmayacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada kendine tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Aynı anda çok fazla sayıda işle ilgilenme eğilimi size zor anlar yaşatabilir.

Rüyada birinin yüzüme tükürdüğünü görmek allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada babaya tükürmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada toplu iğne tükürmek kendisini çok iyi hissedeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada içkiyi tükürmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine işaret eder.

Rüyada ölüye tükürmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, işlerin iyiye gideceğine delalet eder.

Rüyada mezara tükürmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine delalet eder.

Rüyada yemeği tükürmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, borç batağına düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şarap içip tükürmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments